zepen Foekje Fleur

In 2018 hebben GoodtoGive en Foekje Fleur de Bubble Buddy bedacht en gemaakt, een zeep bakje van gerecycled plastic. Door het vervangen van plastic zeep flessen voor stukken zeep wordt het verbruik van plastic verminderd.

Bij de aankoop van een shampoo fles, body wash of schoonmaakmiddel koop je meestal een plastic fles, grotendeels gevuld met water en een klein beetje zeep. Zo zonde! Echter bestaat er al jaren een geweldig alternatief... een blok vaste zeep! We zijn op onderzoek uitgegaan en hebben 4 verschillende zepen ontwikkeld die bijna elke plastic fles in je huis kunnen vervangen. Vaarwel plastic flessen!

Onze nieuwe zeeplijn is ontwikkeld en handgemaakt in Italië met gecertificeerde biologische ingrediënten. Alle zepen zijn veganistisch, bevatten geen palmolie en zijn uiteraard niet op dieren getest. Dankzij natuurlijke ingrediënten voelt je huid niet alleen schoon en zacht maar ook gezond aan. De zepen zijn biologisch afbreekbaar en kunnen in alle soorten filtersystemen gebruikt worden.

De traditionele ‘koude’ methode vereist geduld en veel roeren. Doordat de oliën en boters niet verhit worden blijft de kwaliteit beter behouden. Elke zeep wordt geleverd in een geïllustreerde verpakking ontworpen door Sue Doeksen. De kleurrijke verpakkingen zijn leuke cadeaus voor baby's, hipsters, oude tantes en iedereen die wel wat minder plastic zou willen gebruiken.

De zepen zijn sterk geconcentreerd en daardoor zuinig in gebruik. Vooral in combinatie met een zeepbakje dat je zeep na elk gebruik volledig droogt. Je kan hier natuurlijk  Bubble Buddy voor gebruiken maar andere zeepbakjes die de zeep rondom drogen werken ook prima

© 2020 - 2022 Figeland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.